Asuntomesta Oy LKV

Historiaa...

Ulla ja Harri Hartikainen perustivat Asuntomesta Oy LKV:n vuonna 2005, eli takana on jo kymmenvuotinen taival kiinteistönvälitysyrittäjinä. Toiminta nivoutui vahvasti Ullan jo vuonna 1997 alkaneeseen työuraan kiinteistönvälityksen parissa. Oppinsa Ulla on saanut suuren, valtakunnallisen yrityksen palveluksessa ja Laillistetun Kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnon hän suoritti vuonna 2003.

Asuntomesta Oy LKV on perustettu ajatellen asiakasta ja asiakaslähtöisyyttä ja se on syntynyt arvoista, kokonaisvaltaisesta kodinvaihdosta ja välittämisestä. Asuntomesta on perheen voimilla ja taustatuella sekä ammattitaitoisella henkilöstöllä työtä tekevä asuntokauppa.

Tätä päivää...

Asuntomesta kuuluu Suomen Kiinteistönvälittäjien liittoon (SKVL), joka tarjoaa jäsenilleen laajan verkoston yhteistyökumppaneita ympäri Suomea sekä mm. kattavan avun laki– ja vero-osaamista vaativissa tilanteissa sekä uusimmat tiedot asuntokauppaan liittyvissä muutoksissa ja tilastoissa.

Asuntomesta panostaa asiakkaan kodin arvostamiseen ja tunnekysymyksiin suurella painolla. Kodeista etsitään parhaat puolet esille vaikka tarttumalla moppiin, ja stailaaminen ja valokuvaaminen ovat erityisen suuressa asemassa myyntikohteissa. Olemme hankkineet lukuisan määrän tyytyväisiä kodinvaihtajia ja ensiasunnon ostajia, unohtamatta vuokra-asuntoa hankkivia. Useat heistä palaavat monenlaisissa muissakin asioissa.

Meillä Asuntomestassa noudatetaan hyvää välitystapaa eli kiinteistönvälittäjien eettisiä moraalisääntöjä, jotka ovat myös osa yrityksen arvoja.


Taattua laatua...

Vuonna 2010 Asuntomesta on suorittanut laatukoulutuksen, kirjoittanut laajan laatukäsikirjan toiminnastaan ja sitoutunut toimimaan käsikirjan edellyttämällä tavalla. Tunnustuksena laadukkaasta työstämme, meillä on käytössämme SKVL:n myöntämä Laatuyritys-merkki. SKVL valvoo ja auditoi laatuyrityksiään säännöllisesti. Lisäksi AsuntoMestan henkilöstö on allekirjoituksellaan sitoutunut noudattamaan Kiinteistönvälitysalan keskusliiton ohjetta hyvästä välitystavasta.

Yhteistyötä...

Asuntomestalla on ympärillään hyvä verkosto yhteistyökumppaneita tukemassa ajatusta kokonaisvaltaisesta kodinvaihdosta. Meidän kauttamme saat tietoa rahoitus-, vakuutus- ja remontointiasioista aina vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin asti.

Asuntomesta on halunnut muuttuvassa asuntokauppamaailmassa panostaa

  • paikallisuuteen
  • "yhteen hiileen puhaltamiseen"
  • yrittäjyyteen
  • asioinnin helppouteen ja kokonaisvaltaisuuteen

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme.