Vuokravälitys

Autamme mielellämme sekä asuntoa etsiviä löytämään kodin sekä asuntoa vuokraavia löytämään luotettavan ja maksukykyisen vuokralaisen.

 1. Kohteeseen tutustuminen
  Tulemme aina paikanpäälle tutustumaan kohteeseen, koska luotettavan ja realistisen vuokra-arvion antaminen on mahdotonta ilman katselmusta.

 2. Hinnoittelu ja markkinatilanne
  Kartoitamme tarkasti alueen vuokratason vallitsevan markkinatilanteen ja vuosien kokemuksemme perusteella. Arvioimme parhaan mahdollisen vuokratason yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Punnitsemme aina myös alueen haluttavuutta, kohteen kuntoa, varustelutasoa ja sijaintia.

 3. Kirjallinen toimeksiantosopimus
  Teemme toimeksiannon aina hyvän välitystavan edellyttämällä tavalla, kirjallisesti, huolellisesti ja siten, että osapuolet ymmärtävät kaikki lakikoukerot.

 4. Vuokraustoimenpiteet
  Vahvuutemme on pienen, paikallisen yrityksen nopeus, joten saamme kohteen vuokrattavaksi pikaisesti, ilman valtakunnallisia koneistoja.

  Aloitamme käymällä läpi valmiit asiakarekisterimme ja jakamalla kohteen tiedot vip-asiakkaillemme: Facebook-tykkääjille. Kohde on myös nähtävillä internetissä sovitussa portaalissa.

  Halutessanne voimme sopia yhteisesti muista, erillisistä markkinointitoimenpiteistä mm. mainostaminen paikallisissa sanomalehdissä ja näyteikkunamainonta.

 5. Esittelyt - asuntosi parhaat puolet
  Esittelytilanteessa asunnon pitää antaa parastaan. Halutessasi annamme pieniä vinkkejä, miten saat esiin asuntosi parhaat puolet ja näytät katsojalle "punaisen maton" paikan.

 6. Luottotiedot ja asunnonhakijoiden haastattelu
  Tarkistamme aina asunnonhakijoiden luottotiedot. Lisäksi pyydämme hakulomakkeen tai vapaamuotoisen hakemuksen täyttämistä ja suoritamme ennakkohaastattelun näiden tietojen pohjalta, jotta voimme kartoittaa vuokranmaksukykyä. Järjestämme myös teille mahdollisuuden haastatella vuokralaista, jos toivotte niin.

 7. Vuokrasopimuksen laatiminen
  Laadimme vuokrasopimuksen ja muut asiakirjat sekä hoidamme ja opastamme tarvittavien järjestelyjen kanssa.

 8. Vuokralaisen opastaminen
  Opastamme vuokralaista muuton hetkellä, mm. sähkösopimuksen ja vakuutusten hankkimisen kanssa.

 9. Yhteydenpito asiakkaaseen
  Voit asiakkaanamme olla varma siitä, että pidämme sinut ajantasalla asuntosi vuokrauksesta. Sitoudumme antamaan näyttöpalautteen 24h sisällä esittelystä.

 10. Toimeksiannon suorittaminen
  Haluamme hoitaa työmme mahdollisimman hyvin, koska haluamme menestyä. Me menestymme vain, jos sinä menestyt asuntoasioissasi ja siksi teeme työmme huolella.

 11. Kokonaisvaltainen kodinvaihto
  Haluamme palvella teitä kokonaisvaltaisesti ja siksi olemme verkostoituneet paikallisten yritysten kanssa. Kauttamme löydät apua mm. siivoukseen, sisustamiseen, remontointiin, muuttoon, vakuutuksiin ja vaikkapa vapaa-ajan viettoon.

 12. Joustavuus
  Haluamme myös toimia mahdollisimman joustavasti, joten otathan rohkeasti yhteyttä ja esität toiveesi kohteesi vuokrauksesta. Teemme aina juuri teidän tilanteeseenne sopivan markkinointisuunnitelman sekä räätälöimme välityspalkkiotarjouksen henkilökohtaisesti.