Suositukset

vector-thumb-up-624x5631-400x361.jpg

Ruusut ja risut, aito asiakaspalaute, on meille äärimmäisen tärkeä työväline kehittäessämme työmme ja palvelumme laatua. Siitä syystä pyydämme asiakkaitamme jättämään meille palautteen kaupanteon jälkeen. Noudatamme työssämme laatukäsikirjaa ja tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme vain parasta palvelua.


Tässä suoria lainauksia asiakkaidemme kommenteista palautteissaa
n:

"Hommat hoituivat asiallisesti, yhteydenpito oli hyvää ja tuli sellainen kuva, että oikeasti haluavat saada talomme myytyä, jotta saadaan toinen talo heidän kauttaan toinen talo ostettua. Olivat osanneet varautua asioihin, joita itse ei olisi tullut ajateleeksikaan."

"Ulla osaa hommansa."


"Kaikki hoitui mutkattomasti ja ammattitaitoisesti."

"Myyntitaitoinen, asiansa osaava ja asiallinen kiinteistönvalitystoimisto henkilökunnaltaan."

"Hyvää ja ystävällista palvelua.Välittäjä Ulla Hartikainen ammattitaitoinen ja tehokasta työtä tekevä välittäjä. Asuntomme meni kaupaksi nopeasti.Voimme oman kokemuksen perustella suositella muillekin."

"Tehokasta ja nopeaa toimintaa. Ystävällinen palvelu."

"Hyvät esite sekä netissä että paperilla josta sai tiedot kattavasti kun illalla tutki kohteita, nopea palaute kyselyihin, henkilökohtainen näyttö järjestyi nopeasti, ensiesittelystä kauppaan parissa viikossa."

"Myynti oli vaivatonta ja erittäin luottamuksellista. Myynti aika oli todella lyhyt ISO kiitos asuntomestan omanväen hyvälle yhteistyölle."

Yellow_Rose_Bud_Art_Clipart_1.png