Ulla Hartikainen, LKVulla_200x.jpg

Pätevyys: LKV, LVV
Kokemus: 21 vuotta
Kielitaito: suomi


Minustako Sinun kotisi välittäjä?

Hei, olen Ulla, kiinteistönvälitysalalle ryhtynyt vuonna 1997 fyysisesti, mutta henkisesti jo silloin, kun kaikki tytöt haaveilevat unelma-ammatistaan. Kenestä tulee sairaanhoitaja, kenestä opettaja ja kenestä kiinteistönvälittäjä. Mutta ei sitä niin vain tulla kiinteistönvälittäjäksi, huomasin sen vuosien varrella. Ensin täytyi opetella myymisen taito. Oltuani ns. passiivinen myyjä, myyden vaatteita, kultaa ja hopeaa, ovia ja ikkunoita sekä omassa pikku putiikissani lahja- ja sisustustavaroita huomasin, että tavaraa ihmiset ostavat, myyn tai en, mutta jotta minusta tulisi hyvä kiinteistönvälittäjä, minunhan pitää myydä itseni ja toimintatapani asiakkaalle.
Siitä se lähti – asiakkaasta ja asiakaslähtöisyydestä. AsuntoMesta Oy LKV syntyi arvoista, kokonaisvaltaisesta kodinvaihdosta ja välittämisestä vuonna 2005. Yrityksemme on pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla työtä tekevä asuntokauppa. Juuriltani karjalaisena, joskus ehkä liian puheliaana, olen hankkinut meille lukuisan määrän tyytyväisiä kodinvaihtajia ja ensiasunnon ostajia unohtamatta vuokra-asuntoa hankkivia. Useat heistä palaavat luoksemme monenlaisissa muissakin asioissa.

Älä kävele ohitse – poikkea kahville ja juttelemaan – mistä vaan.

Ulla Hartikainen
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

p. 044 7979 160
ulla.hartikainen@asuntomesta.fi

Harri Hartikainen, KiATHarri_Hartikainen.jpg


Pätevyys: KiAT
Kokemus: 14 vuotta
Kielitaito: suomi, englanti


Harri tässä terve, ehdotan tapaamista asuntoasioissa!

Olen tehnyt jo pitkän työuran myynnin parissa, ensin kopiokone ... myyjänä, sitten autokaupassa lähes 20 vuotta
johtotehtävissä. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2005 lähtien asuntojen parissa ja nyt myös kesäisin venehuoltamoyrittäjänä Lappeenrannan satamassa.

Päässä on järkeä enemmän kuin tukkaa, tulen kaikkien kanssa toimeen ja tunnen asuntoasiat: suoritin muun työn ohessa kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT) 2011.

Kun asia on asunto - ota reippaasti minuun yhteyttä.

Harri Hartikainen
KiAT

p. 0500 558 870
harri.hartikainen@asuntomesta.fi

Timo Kettunen, LKV

Pätevyys: LKV
Kokemus: 10 vuotta
Kielitaito: suomi, englanti

Hoidan asuntojen välityksen ammattimaisin ottein niin hinnoittelun, stailauksen, valokuvauksen kuin myyntisuunnitelman toteuttamisen suhteen aina kauppaan asti.

Sydämeni asia on löytää jokaiselle kodille tyytyväiset ostajat. Sitoudun täysin antamiini lupauksiin, joten voit hyvillä mielin jättää asuntosi myynnin minun huolekseni.

Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon suoritin jo vuosia sitten.

Tartu heti puhelimeen ja soita!

Timo Kettunen
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV

p. 040 5110 355
timo.kettunen@asuntomesta.fi

Toni Matikainen

Pätevyys: LKV, LVV
Kokemus: 2 vuotta
Kielitaito: suomi, englanti

Hei!

Olen Toni, koko ikäni Lappeenrannassa
asunut idearikas myynnin ammattilainen.

Kodin myynti ja osto ovat merkittäviä asioita ihmisen elämässä. Kiinteistönvälitysalalla sekä myyjän että ostajan on oltava tyytyväisiä kauppoihin ja välittäjän palveluun, siksi luotettava ja vastuuntuntoinen välittäjä on juuri Sinulle tärkeä.

Teen työni ihmisläheisellä otteella. Yksi tärkeimmistä periaatteistani onkin asiakkaan huomioiminen – pidän huolta asiakkaasta sekä lupauksistani, jotta olisin Sinulle juuri se suosittelun arvoinen asuntokauppias.

Olen sosiaalisessa mediassa aktiivinen ja käytän sitä reilusti hyödykseni työssäni.
Kun etsit ihmisen kuin ihmisen kanssa hyvin juttuun tulevaa asuntokauppiasta – valitse minut!


Toni Matikainen
kiinteistönvälittäjä LKV

p. 050 563 7989
toni.matikainen@asuntomesta.fi


ps. Voit lähestyä minua myös WhatsAppilla!
Ota minut seurantaan Twitterissä @MatikaineToni ja Instagramissa @matikainentoni


Pia Westerlund, LKV

Pätevyys: LKV, LVV, PTT-talomyyjä
Kokemus: 7 vuotta, yrittäjänä jo 23 vuotta
Kielitaito: suomi, englanti

Teidän kotinne on kaikin tavoin tärkeä osa elämäänne. Siellä kerätään voimia elämän haasteisiin, nautitaan yhdessäolosta niin oman perheen kuin ystävienkin kanssa, kasvatetaan lapsia, huolehditaan arjen sujuvuudesta ja paljon paljon muuta. Usein se on myös suurin investointi taloudellisestikin. Haluan olla mukana matkassanne ja auttaa teitä, olettepa sitten myymässä, etsimässä uutta kotia tai haaveilemassa aivan uudesta omakotitalosta tai kesämökistä. Oikeanlainen koti, oikeassa paikassa helpottaa arkea, antaa voimia ja pistää hymyilemään enemmän.

Kahvitellaan yhdessä ja keskustellaan teidän tarpeista ja toiveista, maksutta tietenkin. Soita miulle!

Pia Westerlund
Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV
p.044 9801 085
pia.westerlund@asuntomesta.fi

Sannamari Parkko LKV, LVV

Pätevyys: LKV, LVV
Työtehtävä: assistentti, vuokravälitys
Kokemus: 16 vuotta
Kielitaito: suomi, englanti

Hei, olen Sannamari, Asuntomestan assistentti.

Olen aloittanut kiinteistönvälitysalaan tutustumisen tradenomi-opintojeni ohessa v. 2003. Pian tarjoutui mahdollisuus kokoaikaiseen työsuhteeseen ja oppiin valtakunnallisessa kiinteistönvälitysyrityksessä. Perheyrityksemme Asuntomestan assistenttina ja osakkaana olen toiminut vuodesta 2007 alkaen. Työvuosia kiinteistönvälitysalalla on siis jo ehtinyt kertyä. Suoritin laillistetun kiinteistönvälittäjän sekä vuokravälittäjän tutkinnon keväällä 2016.

Työnkuvani on olla kiinteistönvälittäjien työn tukena, mutta autan mieluusti myös Sinua asuntoasioissasi. Lisäksi hoidan yrityksessämme asuntojen vuokravälityksen.

Sannamari Parkko
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, assistentti, vuokraukset

p. 050 3266 333
sannamari.parkko@asuntomesta.fi